Sofia Johansson

Leg. Djursjukskötare

Sofia började sin karriär som assistent på distriktsveterinärerna i Bollnäs, sedan vart det Stockholm och Bagarmossen djursjukhus och därefter en sväng till Australien Perth RSPCA veterinär klinik där hon tog hand om herrelösa hundar och katter.

Sofia har nu äntligen hittat den perfekta arbetsplatsen, här på Östersunds djursjukhus.
    Hon gillar atmosfären här i norr, trevliga djur samt djurägare och otroligt underbara kollegor.
    Hon brinner för sitt arbete men gillar framförallt akutsjukvård och anestesi. Men det bästa är väl att se när djuren får gå hem till sina ägare och se glädjen hos både ägare och djur. Utanför jobbet gillar Sofia att vara ute i naturen, springa, åka snowboard och umgås med vänner.